Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 816 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,09 g |
Tuky | 13,92 g |
Vláknina | 21,59 g |
Cholesterol | 950 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 53,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
Moje poznámka
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 21 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 1 hodinou
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 2 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 3 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 6 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 7 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 8 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 23 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 15. 6. 2025 15:05
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Tématické fráze:
zadelavane drzky,
jak vařit držky,
jak dlouho vařit držky,
předvařené držky,
polevka z morkových kostí,
drztkova polevka,
jak dlouho varit kosti,
držšťková polévka,
jak dlouho vařit dršťky,
předvařené držtky,
zadělávané držky recept,
držťková polévka recept,
jak dlouho se vari morkove kosti,
aby polévka nezkysla,
jak dlouho se vaří držky,
jak dlouho se vaří syrové dršťky,
polévka z morkové kosti,
recept na zadělávané držky,
dršťkovka,
kalanchoe léčiva
Suroviny:
dršťky,
cibule,
česnek,
kost hovězí morková,
masox,
paprika sušená sladká,
pepř,
majoránka,
sůl,
pasta česneková,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (19)
Vašíku,vaříme stejně,jen postup mám trošku odlišný ,na chuti to však nic nemění.Do hrnce ještě dávám vyvařit stonky libečku a celeru,hezky to voní po domě
Když je možnost a náhodou jsou dršťky za 70,-kč,koupíme móóóc
Jenže je to dršťkovka a ta si bodík zaslouží.