Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,45 g |
Tuky | 12,94 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 29,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třídruhový špíz se šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL8m
Moje poznámka
Třídruhový špíz se šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL8m
Nejnovější recepty
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 11 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 11 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 58 sekundami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 44 minutami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 1 hodinou
Kynutý knedlík
RadkaaK před 1 hodinou
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 2 hodinami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 3 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 4 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 4 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 9 hodinami
Tématické fráze:
kureci spizy se stavou,
nalozeni spizu,
do jake marinady nalozit veprovemaso na spizy,
šťáva na špíz,
špíz z krkovičky,
vepřove maso se šťavou,
nalozeni spiz,
stava ke spizum,
marináda na spizy,
štáva na špízy,
štáva ke špízu,
kuřecí špíz se šťávou,
recept spiz veprove maso jatra,
štáva k ražniči,
špíz recept,
štáva pod spizy,
vepřové špízy recept se šťávou,
spizy na stave,
špízy,
kotleta na špízu
Suroviny:
krkovice vepřová,
játra kuřecí,
maso uzené,
rajče,
pórek,
šťáva citronová,
gyros,
rozmarýn,
tymián,
česnek,
solamyl,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (17)
+
Věřím, že jste si pochutnali...
A protože za to bezva recept nemůže, že zrovna já nejím vnitřnosti, posílám mu bod...