Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,51 g |
Tuky | 4,72 g |
Vláknina | 51,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 144,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustá polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkpx
Moje poznámka
Hustá polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkpx
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 20 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 23 minutami
Bábovka z pudinku
Routeu před 55 minutami
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 57 minutami
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 1 hodinou
Křehký jablečný závin
Lara.S před 1 hodinou
Chutné vafle
Lara.S před 1 hodinou
Jablkový perník
Lara.S před 1 hodinou
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 3 hodinami
Tématické fráze:
polevka z červene cocky s rajčaty,
polevka z cervené čočky,
polévka z červené čočky a rajčat,
polévka z červené čočky a zázvoru,
jak udělat červenou barvu,
červená čočka recepty,
polévka z červené čočky-recept,
recepty z červené čočky,
polevka z ceevene cocky s rajcaty,
polévka z červené čočky římský kmín,
čevená čočka recepty římský kmín,
polévka z červené čočky a římský kmín,
polévka z červené čočky se zázvorem,
polevka z cervebe cocky s rajcaty a zazvorem,
veganotic,
recepty cevena cocka,
cevena cocka recepty,
polévka z barevné čočky,
hustá polévka,
čevená čočka recept
Suroviny:
čočka červená,
cibule,
protlak rajčatový,
česnek,
zázvor,
římský kmín mletý,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Zatímco "asi 2 cm nastrouhaného zázvoru (zázvorem nešetříme)" mi přijde přiměřené,
tak použití "1.5 lžičky římského kmínu" si po chuťové stránce nedokážu ani jen představit. Množství by mi nepřišlo nepřiměřené, pokud by tam nebylo to slůvko "římského"