Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,51 g |
Tuky | 4,72 g |
Vláknina | 51,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 144,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustá polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkpx
Moje poznámka
Hustá polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkpx
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 11 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 15 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 15 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 4 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 6 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 6 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 7 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 8 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 9 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 9 hodinami
Tématické fráze:
polevka z červene cocky s rajčaty,
polevka z cervené čočky,
polévka z červené čočky a rajčat,
polévka z červené čočky a zázvoru,
jak udělat červenou barvu,
červená čočka recepty,
polévka z červené čočky-recept,
recepty z červené čočky,
polevka z ceevene cocky s rajcaty,
polévka z červené čočky římský kmín,
čevená čočka recepty římský kmín,
polévka z červené čočky a římský kmín,
polévka z červené čočky se zázvorem,
polevka z cervebe cocky s rajcaty a zazvorem,
veganotic,
recepty cevena cocka,
cevena cocka recepty,
polévka z barevné čočky,
hustá polévka,
čevená čočka recept
Suroviny:
čočka červená,
cibule,
protlak rajčatový,
česnek,
zázvor,
římský kmín mletý,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Zatímco "asi 2 cm nastrouhaného zázvoru (zázvorem nešetříme)" mi přijde přiměřené,
tak použití "1.5 lžičky římského kmínu" si po chuťové stránce nedokážu ani jen představit. Množství by mi nepřišlo nepřiměřené, pokud by tam nebylo to slůvko "římského"