Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 422 kJ / 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,22 g |
| Tuky | 0,42 g |
| Vláknina | 11,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povíkendový nářez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RgBR
Moje poznámka
Povíkendový nářez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RgBR
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 4 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 6 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 28 minutami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 1 hodinou
Svačinové sendviče
Kajkajak před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 2 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 4 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 4 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 5 hodinami
Tématické fráze:
ivan vodochodský recepty,
vodochodský recepty,
co uvarit,
recept ivan vodochodský,
recepty ivana vodochodského,
ivan vodochocky na nove,
recepty ivan vodochodsky na nove,
co uvarit ze zbytku uzenin,
ivan vodovhodsky recepty na cinu,
vodochodský,
recept se zbytky masa a uzenin,
vareni vodochocky,
vodochodský recept,
nove brambory podle vodochodskeho,
vodochodsky cina,
vodochodsky a vareni cina,
červené zelí podle i vodochodského,
recept petra novotneho brambory, zelí,
o uvarit,
vodochodský francouzské brambory
Suroviny:
zelí kysané,
maso,
uzenina,
sýr,
smetana kysaná,
zázvor,
paprika sušená sladká,
brambory,
cibule,
česnek
Komentáře (4)
Přidávám bod a přikládám fotku před pečením a zítra dodám výslednou.
Samozřejmě v PH se to dělá déle, ale s výhodou, že to nemusím hlídat, jak jsem psala výše.