Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 416 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,37 g |
Tuky | 53,71 g |
Vláknina | 4,06 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřátko mlsné komtesy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8DK
Moje poznámka
Kuřátko mlsné komtesy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8DK
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 7 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 19 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 10 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 15 minutami
Domácí pizza
ne.honzula12 před 23 minutami
Adélčin dort Barbie
JanaZavadilova před 1 hodinou
Nivová omáčka
Kachnanamedu před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
petra.sym před 1 hodinou
Karbanátek
kocamo před 1 hodinou
Sýrová polévka z Nivy
Kajkajak před 2 hodinami
Čokoládový mug cake
Anezvari před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
humlovatereza před 2 hodinami
Tématické fráze:
omáčka z výpeku,
omáčka z kuřátek,
nejlepší kuřátko,
paprika komtesa,
sladká kuřátka,
skvělé kuřátko,
recept na nejlepší kuřátko,
omáčka s výpeku,
kuřecí komtesa,
kuratko na vine,
šašu recepty,
krůtí guláš komtesa,
výpek z kuřecího masa,
obrázky kuřátek,
obrázek kuřátko,
recepty na kuřátko,
jarní kuřátko obrázky,
francouzské kuřátko,
nejlepsi kuřatko recepty,
mlsne recepty
Suroviny:
kuře,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
česnek,
olej,
máslo,
vývar,
víno červené,
kečup sladký,
smetana zakysaná,
tymián,
bazalka čerstvá,
citron
Komentáře (16)