Závitky z kysaných zelných listů
Jemné zelné listy ukrývají šťavnatou masovou náplň, která se při pečení krásně propojí s vůní česneku a koření. Tradiční pokrm inspirovaný domácí kuchyní střední Evropy, který zasytí a zahřeje – ideální pro chladnější dny.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky z kysaných zelných listů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWqY
Moje poznámka
Závitky z kysaných zelných listů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWqY
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 21 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 57 minutami
Koňakové řezy
janatka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 3 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 11 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 14 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 14 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 14 hodinami
Tématické fráze:
zelné závitky z kysaného zelí,
nakládané zelné listy,
plněný zelný list rumunsko,
kvašené zelné listy,
závitky z kysaného zelí,
zelné závitky,
plněné kysané zelné listy,
naložene zelne listy,
závitky v zelném listu,
závin z kysaného zelí,
sarmale,
sarmale recept,
mleté maso v zelném listu,
nakladáné zelí do kamenáku,
závitky v zelném listě,
plíseň v zeláku,
zelne listy,
rumunske recepty,
nakládaný zelný list,
kvaseny zelny list
Suroviny:
listy zelné,
maso mleté,
česnek,
vejce,
strouhanka,
cibule,
slanina anglická,
šunka,
sýr uzený,
pepř mletý,
kmín drcený,
sůl,
zelí kysané,
sádlo,
voda
Komentáře (23)