Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 571 kJ / 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,30 g |
Tuky | 15,97 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 32,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozpalime si panev, vlijeme jednu lzici oleje, rozpalime a pridame na jemne kosticky 1 cibuli. Osmazime do sklovata.
Krok 2: Pote pridame nastrouhana a sparena rajcata, pak cesnek, sul, pepr, chilli a zamichame.
Krok 3: Nahoru na smes rozklepneme vajicka a dusime do te doby, nez budou srazena a zloutek polotekuty, vajicka osolime a opeprime. Vari se to 30minut.
Krok 4: Pote dame na talir rajcata a vajicka, mozno podavat i se zel. salatem a hlavne horka bageta nebo housky.
Zveřejněno 2. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Seksuka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnLG
Moje poznámka
Seksuka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnLG
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 5 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 29 minutami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 59 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 4 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 5 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 7 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 8 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 9 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 10 hodinami
Tématické fráze:
izraelská kuchařka,
borekas,
izraelská jídla,
izraelske recepty,
seksuka.ru,
izraelské narodni jidlo,
jídlo v izraeli,
izraelské předkrmy,
chanuka recepty,
izraelské jídlo,
recepty na chanuku,
izraelská kuchyně,
chanuka recept,
recepty izraelske kuchyne,
sražena omačka,
sražená svíčková,
top recepty izraelská kuchyně,
сексуки,
izraelske plnene brambory,
chanuka přání
Suroviny:
rajče,
česnek,
cibule,
chilli,
vejce,
sůl,
pepř,
bageta
Komentáře (14)
Priste plnene listove satecky,tady se tomu rika Borekas a je to uzasne jidlo.
Ja ho delam kazdy patek