Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 561 kJ / 1 090 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,48 g |
| Tuky | 53,57 g |
| Vláknina | 9,20 g |
| Cholesterol | 380 mg |
| Sodík | 3,88 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 74,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLBE
Moje poznámka
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLBE
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 1 hodinou
Kakaové pusinky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 8 minutami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 12 minutami
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 15 minutami
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 18 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 1 hodinou
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 2 hodinami
Vánočka III
IvaBrabi před 3 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 3 hodinami
Tématické fráze:
bramborova polevka,
bramborová polévka recept,
bramborová omáčka s klobásou,
polévka s klobásou,
aby se smetana nesrazila,
bramboračka s klobásou,
aby se polévka nesrazila,
bramborova polivka,
aby se zakysaná smetana nesrazila,
slovenská bramboračka,
bramboračka s hlívou,
bramboračka se smetanou,
polévka z klobásy,
recepty z klobás,
recept slovenská bramboračka,
brmborova polevka,
slovenská bramborová polévka,
polévky recepty,
recept bramborová polévka,
polevka bramboracka
Suroviny:
brambory,
cibule,
bobkový list,
sůl,
voda,
klobása pikantní,
olej,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
smetana zakysaná
Komentáře (51)
Magdalenko
Elizo
A polévka je krásná, ukládám. +
Možno mám úplne iné predstavy o bramboračke ako ona...
a Helča (neregistrovaný/á) - pokud mi tyto ingredience neseděj, tak NA TO ANI NEKLIKNU, NEBO KLIKNU, PŘEČTU, ALE NEZAUJME MĚ, TAK JDU DÁL...nemusím přece reagovat, když jsou lidi, kterým to chutná .. já třeba nesnáším jakoukoli rýži nasladko, a taky se k tomu nevyjadřuju a podobné recepty prostě ignoruju...,nejvýš napíšu,že muž se po tom může utlouct, já ne...
Bramboračka má byť bramboračka, zrejme zelňačka má byť zelňačka, fazolačka má byť fazolačka, atď...
My občas kupujeme klobásy, uzené a špekáčky u soukromého uzenáře ve Veselí nad Lužnicí, který nevede maso, jen uzené a věnuje se takovým lahůdkám a ty jsou nepopsatelné a ta vůně...já musím pryč, chytá mě děsná chuť