Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,10 g |
Tuky | 43,00 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 10,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu na hrubém struhadle nastrouháme.
Krok 2: Do hrnce dáme olej nebo kousek másla a zeleninu orestujeme.
Krok 3: Pak přidáme tresku, vodu, osolíme a vaříme cca 15 minut.
Krok 4: Potom tyčovým mixerem rozmixujeme dohladka nebo kousky tresky ponecháme, přilijeme smetanu-množství podle toho, jak chceme mít polévku hustou a chvíli ještě povaříme.
Krok 5: Nakonec vmícháme pažitku.
Zveřejněno 19. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí krémová polévka a la Frionor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gV19
Moje poznámka
Rybí krémová polévka a la Frionor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gV19
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 4 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 19 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 20 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 22 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 23 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 23 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo 15. 6. 2025 11:05
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Tématické fráze:
norská rybí polévka,
svítek do rybí polévky,
krémová rybí polévka,
norská rybí polévka recept,
rybí krémová polevka,
rybí prodejny praha,
polévka ze žraloka,
rybí polévka krémová,
rybi vnitrnosti prodej praha,
norská rybí polévka bílá,
rybí vnitřnosti prodej,
prodej rybích vnitřnosti praha,
steak z velryby,
norská polévka,
polévky recepty,
norská bílá rybí polévka,
rybi polévka recept,
rybí polévka krémová polévka,
norská rybí,
rybi polévka svitek
Suroviny:
treska,
mrkev,
celer,
olej olivový,
smetana sladká,
voda,
sůl,
pepř,
pažitka,
Komentáře (10)
Děkuji
***
No, kolik kilo masa je "3 ks bílé tresky"
Porovnal jsem s tímto: http://chefclub.cz/produkt/rybi-tekuty-fond/
a tímtok: https://www.susi.cz/vyrobek/shimaya-dashi-no-moto-...
No, Zdenda P. by z mého pokusnictví patrně radostně neřičel
Do Frionoru jsem chodila moc ráda na nákupy i na jídlo. Na polévku si pamatuju a potom mi odtamtud chutnaly rybí karbanátky s bylinkami - ty byly, myslím - celá krabička - za 15 korun - byly tam čtyři a moc dobré