Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 497 kJ / 2 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,71 g |
Tuky | 97,87 g |
Vláknina | 20,58 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 906 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 62,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové s cibulí, česnekem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4J
Moje poznámka
Dušené vepřové s cibulí, česnekem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4J
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 5 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 18 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 18 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 4 minutami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 59 minutami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 1 hodinou
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 2 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 2 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 3 hodinami
Americké okurky
JiriSeidler před 3 hodinami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 3 hodinami
Tématické fráze:
dusene veprove,
vepřové maso na hořčici,
vepřové maso na cibuli,
hovězí plátky dušené s hořčicí,
dušené vepřové maso,
vepřové maso s hořčicí,
vepřové dušené,
veprove na cesneku,
vepřové plátky na hořčici,
veprove maso dusene,
vepřová krkovice dušená,
vepřová kýta na hořčici,
veprove maso na cibulce,
dušená vepřová kýta,
dušené vepřové plátky na cibulce,
maso na horcici,
vepřové maso s cibulí,
vepřové maso v hořčici,
vepřove platky s hořčicí,
vepřová kýta recepty pro začátečníky
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
česnek,
olej,
kmín celý,
sůl,
pepř,
hořčice,
mouka hladká
Komentáře (16)