Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové kuře s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XvV
Moje poznámka
Zeleninové kuře s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XvV
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 1 minutou
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 1 hodinou
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 1 hodinou
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 7 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 22 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 23 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Tématické fráze:
kuře s noky,
přílohové noky,
kuře na paprice s noky,
noky,
výroba noků,
zeleninové noky,
halušky s kuřetem,
noky k masu,
kuře na zelenině,
kuře na paprice se zeleninou,
noky se zeleninou,
kuře s nokama,
kure noky,
zeleninové kuře,
noky s kuřetem,
noky k pecenemu masu,
kuře a halušky,
kuře na paprice s halušky,
kuře na paprice s nokama,
maso s noky
Suroviny:
kuře,
rajče,
paprika čerstvá červená,
fazolky zelené,
cibule,
žampióny,
sůl,
pepř,
kmín celý,
voda,
slanina anglická,
vejce,
voda,
mouka
Komentáře (10)
Recept je velice pěkný.
Nechcem tu byť za múdru a do všetkého vám hovoriť, iba chcem poradiť, pretože prílohové halušky - noky k mäsu robím často. Na pol kila múky (polohrubej) fakt stačí 1 vajce a studená voda. Na kvalitu to nemá vplyv. Cesto nenechávajte odstáť, ale hneď hádžte do vriacej vody. Ak stojí dlhšie, uvoľňuje sa z múky lepok a je to také ťahavé. Malé množstvá hádzať do vody a po vzkypení hneď vyberať, omastiť.
Pekný večer!