Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 340 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,88 g |
Tuky | 60,54 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s dušenou rýží nebo s houskovými knedlíky.
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/320M
Moje poznámka
Hovězí plátky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/320M
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 3 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 3 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 4 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 4 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 4 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 7 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 7 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 7 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 8 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na vině,
hovezi na vine omacka,
hovězí plátek na víně,
hovězí maso na víně,
hovězí kýta na víně,
omáčka na víně,
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí rostena na víně,
hovězí plátky,
vepřové plátky na červeném víně,
maso na červeném víně,
hovězí maso na červeném víně se zeleninou,
hovězí ragú s kořenovou zeleninou na cerveném víně,
hovězí líčka na víně prostřeno,
hovezi nudlicky na vine,
hovězí ragů na víně,
na červeném víně,
hovezi pecene na vine,
omáčky na víně
Suroviny:
kýta hovězí,
sůl,
pepř,
zázvor,
cibule,
mouka hladká,
sádlo,
víno červené,
okurky sterilované
Komentáře (6)
Ale vážně - recept mohu opravdu doporučit, mně osobně připomíná něco mezi znojemskou pečení a hospodskými roštěnkami mojí babičky, které jsem milovala