Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Pečené vepřové koleno je označováno jako jedno z našich národních jídel. Máme pro vás lahodný recept s pikantní marinádou a černým pivem. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění vás měkkým šťavnatým masem uvnitř s křupavou kůží na povrchu.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 3,54 g |
Vláknina | 4,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 63,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D29Y
Moje poznámka
Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D29Y
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 22 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková čokoláda
sulckax612 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 10 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 12 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 14 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 14 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 15 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 15 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 15 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 16 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 16 hodinami
Tématické fráze:
pečené koleno na černém pivu,
koleno na černém pivu,
vepřové koleno na černém pivu,
pečené vepřové koleno na černém pivu,
vepřové koleno na pive,
nejlepší pečené vepřové koleno marinované,
marinovane veprove koleno,
pecene koleno na cernem pive,
pečené vepřové koleno na černém pivě,
marinované pečené vepřové koleno,
veprove koleno na cernem pive,
naložené vepřové koleno,
pečené koleno na pivu,
veprové koleno,
marinovane pečené koleno,
koleno na cernem pive,
pečene vepřove koleno na pivě,
marinované koleno,
pecené koleno na pivě,
koleno na pivu
Suroviny:
koleno vepřové,
sůl,
pivo černé,
pivo černé,
cukr třtinový,
zázvor čerstvý,
kečup ostrý,
omáčka sojová,
hořčice dijonská,
česnek
Komentáře (43)
Tak jsem dala do pácu, a pác jsem trošku přisolila, v receptu sůl nemáš a sojovka a francouzská hořčice, jsou slané dost, ale pro sichr jsem sůl přidala i do pácu. Dala jsem to rovnou do pekáče, v kterém se to bude péct. Pivo sice černé, ale nic moc! Ani jsem nevěděla, že je tady na Slovensku,je tak malý sortiment černých piv!