Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,27 g |
Tuky | 40,43 g |
Vláknina | 6,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 29,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Základní nálev na hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYl
Moje poznámka
Základní nálev na hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYl
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 1 minutou
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 40 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 1 hodinou
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Tématické fráze:
nalozeni masa na svickovou,
jak naložit svíčkovou,
nakládání hovězího masa,
naložení hovězího masa na svíčkovou,
jak nalozit maso na svickovou,
naložení hovězího masa,
nálev k naložení svíčkové,
jak nalozit maso,
recepty z hovězího masa,
zavařování hovězího masa,
jak naložit utopence,
jak naložit hovězí,
lák na svíčkovou,
nálev na naložení svíčkové,
naložit svíčkovou,
jak nalozit hovezi svickovou,
jak nalozit maso na cinu,
naložení masa,
naložit maso na svíčkovou,
nakládáni masa na svíčkovou
Suroviny:
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
cukr,
olej,
koření nové koření,
pepř celý,
saturejka
Komentáře (4)