Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 165 kJ / 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,99 g |
Tuky | 14,04 g |
Vláknina | 11,04 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 36,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli téměř do hněda, přidáme nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout. Pak přisypeme divoké koření a papriku a nakonec dolijeme vodou a přidáme bujón. Hrnec uzavřeme a necháme vařit.
Krok 2: Po 25 minutách hrnec vypneme a necháme dojít. Pak otevřeme, přivedeme opět k varu a v hrnečku rozkvedláme mouku s trochou vody a dolijeme ke guláši. Ještě chvíli necháme projít varem. Podáváme s knedlíkem nebo chlebem a zapijeme černým pivem.
Zveřejněno 17. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAZr
Moje poznámka
Kančí gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAZr
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 6 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy
Saratice před 19 minutami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 37 minutami
Jablkový zázrak
Fitulka před 1 hodinou
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 1 hodinou
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 3 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 4 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 4 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kančí guláš s černým pivem,
kanči s rajcaty,
jaké koření se dává do kančího guláše,
dává se do kančího guláše hořčice,
co do kancího guláše na zvýraznění chutí,
doporučit recept kančí guláš s houbami,
jakou chuť má kančí maso,
kanci bujón,
kdy se dává rajčatový protlak do gulase,
kdy se dává masox do guláše,
kančí maso v tlakovém hrnci,
dava se do gulase hořčice,
guláš z kancího,
kančí. guláš recept,
top recepty kanči guláš,
recept ma kanci maso,
vření tlakový hrnec,
co z kancího masa,
kančí guláš s rajčaty,
doba vreni v tlakovem hrnci
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
koření na divočinu,
koření paprika gulášová,
bujón hovězí,
olej,
mouka hladká
Komentáře (9)
Píšete: "Kančí gulášek trochu jinak" S tím nelze polemizovat, ani kdyby to byl gulášek z prasečích oušek
"Masox" také občas používám..., dokonce i do guláše, pokud potřebuji připravit více šťávy k dalšímu požití.
Ale, pokud byste vařila GULÁŠ tradičně, t.j. bez použití toho "ďáblova" vynálezu
Proč necháváte "nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout", když ho pak stejně mučíte dalším vařením...
SOUHLASÍM ale s vaším komentářem: "...do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chuť..."
http://www.toprecepty.cz/recept/2747-kynuty-knedli...