Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 165 kJ / 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,99 g |
Tuky | 14,04 g |
Vláknina | 11,04 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 36,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli téměř do hněda, přidáme nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout. Pak přisypeme divoké koření a papriku a nakonec dolijeme vodou a přidáme bujón. Hrnec uzavřeme a necháme vařit.
Krok 2: Po 25 minutách hrnec vypneme a necháme dojít. Pak otevřeme, přivedeme opět k varu a v hrnečku rozkvedláme mouku s trochou vody a dolijeme ke guláši. Ještě chvíli necháme projít varem. Podáváme s knedlíkem nebo chlebem a zapijeme černým pivem.
Zveřejněno 17. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAZr
Moje poznámka
Kančí gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAZr
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 11 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 18 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 8 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 11 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 11 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 11 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 12 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 12 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 13 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 14 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 17 hodinami
Tématické fráze:
kančí guláš s černým pivem,
kanči s rajcaty,
jaké koření se dává do kančího guláše,
dává se do kančího guláše hořčice,
co do kancího guláše na zvýraznění chutí,
doporučit recept kančí guláš s houbami,
jakou chuť má kančí maso,
kanci bujón,
kdy se dává rajčatový protlak do gulase,
kdy se dává masox do guláše,
kančí maso v tlakovém hrnci,
dava se do gulase hořčice,
guláš z kancího,
kančí. guláš recept,
top recepty kanči guláš,
recept ma kanci maso,
vření tlakový hrnec,
co z kancího masa,
kančí guláš s rajčaty,
doba vreni v tlakovem hrnci
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
koření na divočinu,
koření paprika gulášová,
bujón hovězí,
olej,
mouka hladká
Komentáře (10)
Píšete: "Kančí gulášek trochu jinak" S tím nelze polemizovat, ani kdyby to byl gulášek z prasečích oušek
"Masox" také občas používám..., dokonce i do guláše, pokud potřebuji připravit více šťávy k dalšímu požití.
Ale, pokud byste vařila GULÁŠ tradičně, t.j. bez použití toho "ďáblova" vynálezu
Proč necháváte "nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout", když ho pak stejně mučíte dalším vařením...
SOUHLASÍM ale s vaším komentářem: "...do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chuť..."
http://www.toprecepty.cz/recept/2747-kynuty-knedli...