Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 165 kJ / 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,99 g |
Tuky | 14,04 g |
Vláknina | 11,04 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 36,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli téměř do hněda, přidáme nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout. Pak přisypeme divoké koření a papriku a nakonec dolijeme vodou a přidáme bujón. Hrnec uzavřeme a necháme vařit.
Krok 2: Po 25 minutách hrnec vypneme a necháme dojít. Pak otevřeme, přivedeme opět k varu a v hrnečku rozkvedláme mouku s trochou vody a dolijeme ke guláši. Ještě chvíli necháme projít varem. Podáváme s knedlíkem nebo chlebem a zapijeme černým pivem.
Zveřejněno 17. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAZr
Moje poznámka
Kančí gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAZr
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 20 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 23 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Čokoládový koláč s ovocem
Přidáno 20. 8. 2025 15:00:02
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové brownies
verisek08 před 29 minutami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 32 minutami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 1 hodinou
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
IIvveettaa před 3 hodinami
Grilované krevety
Hombr před 3 hodinami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 5 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 12 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 14 hodinami
Tématické fráze:
kančí guláš s černým pivem,
kanči s rajcaty,
jaké koření se dává do kančího guláše,
dává se do kančího guláše hořčice,
co do kancího guláše na zvýraznění chutí,
doporučit recept kančí guláš s houbami,
jakou chuť má kančí maso,
kanci bujón,
kdy se dává rajčatový protlak do gulase,
kdy se dává masox do guláše,
kančí maso v tlakovém hrnci,
dava se do gulase hořčice,
guláš z kancího,
kančí. guláš recept,
top recepty kanči guláš,
recept ma kanci maso,
vření tlakový hrnec,
co z kancího masa,
kančí guláš s rajčaty,
doba vreni v tlakovem hrnci
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
koření na divočinu,
koření paprika gulášová,
bujón hovězí,
olej,
mouka hladká
Komentáře (10)
Píšete: "Kančí gulášek trochu jinak" S tím nelze polemizovat, ani kdyby to byl gulášek z prasečích oušek
"Masox" také občas používám..., dokonce i do guláše, pokud potřebuji připravit více šťávy k dalšímu požití.
Ale, pokud byste vařila GULÁŠ tradičně, t.j. bez použití toho "ďáblova" vynálezu
Proč necháváte "nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout", když ho pak stejně mučíte dalším vařením...
SOUHLASÍM ale s vaším komentářem: "...do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chuť..."
http://www.toprecepty.cz/recept/2747-kynuty-knedli...