Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 905 kJ / 2 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,10 g |
Tuky | 35,08 g |
Vláknina | 25,15 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 6,47 g |
Sůl | 16,15 g |
Sacharidy | 379,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično - žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xxx
Moje poznámka
Pšenično - žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xxx
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 57 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb z domácí pekárny,
žitný chleb v domácí pekárně,
domácí žitný chléb,
domácí žitný chleba do trouby,
domácí žitný chleba,
recept na domácí žitný chléb,
žitný chléb domácí pekárna,
žitný chléb do domácí pekárny,
domácí chleba z žitné mouky,
pšenično-žitný chléb,
žitný chleba v domácí pekárně,
domácí chléb z žitné mouky,
žitný chleba z domácí pekárny,
domaci chleb ze zitne mouky,
domací chleba ze žitné mouky,
recept na zitny chleba z domaci pekarny,
žitný chleba domácí pekárna,
domácí pekárna žitný chléb,
domácí žitný chléb v troubě,
žitná mouka do domácí pekárny
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
mléko,
voda,
ocet,
olej,
sůl,
cukr,
droždí,
kmín drcený
Komentáře (15)
Peču už několik let a tento je z těch základních nejpovedenější. Výborně chutná a nedrolí se. (A nemusela jsem při míchání přisypat ani gram mouky.)
Olej jsem dala olivový, ocet jablečný.