Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 017 kJ / 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,70 g |
| Tuky | 13,69 g |
| Vláknina | 0,01 g |
| Cholesterol | 466 mg |
| Sodík | 180 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 14,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masová mozaika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8r6
Moje poznámka
Masová mozaika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8r6
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 3 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 34 minutami
Domácí langoše
Jurkano před 37 minutami
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 1 hodinou
Vařená majonéza
SenBri před 1 hodinou
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
sekaná mozaika,
mozaika z mletého masa recept,
sekaná se šlehačkou,
kuřecí mozaika,
mozaika z mletého masa,
masová mozajka,
masová roláda pečená v srnčím hřbetu,
hovězí mozaika,
mozaika z vepřového masa,
jak upéci sekanou,
sekana s mozaikou,
kuřecí roláda pečená ve formě na srnčí hřbet,
mozaika,
mozaika recept,
jak upéci dobrou sekanoui,
masová roláda pečená ve formě,
sekana v královské formě,
jak upéci dobrou sekanou,
uzená mozaika,
masová sekaná se žampiony
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
prsa kuřecí,
slanina uzená,
cibule,
česnek,
sůl,
vejce,
pepř,
majoránka,
mandle sekané,
šlehačka,
škrob kukuřičný,
žampióny
Komentáře (12)