Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 993 kJ / 4 300 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,60 g |
| Tuky | 341,96 g |
| Vláknina | 19,83 g |
| Cholesterol | 3,18 g |
| Sodík | 5,03 g |
| Sůl | 12,37 g |
| Sacharidy | 111,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Husí játra na víně se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xB5q
Moje poznámka
Husí játra na víně se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xB5q
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 2 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 13 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 17 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 16 minutami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 50 minutami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 53 minutami
Likérové špičky
Klanic před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
Hannca před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 1 hodinou
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 1 hodinou
Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem
Wikki před 2 hodinami
Zdravé celozrnné sušenky
káťa před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit husí játra,
husí játra na víně,
husi jatra recept,
husí játra,
husí játra na na víně,
úprava husích jater,
recept na husi jatra,
husí játra recepty,
játra po burgundsku,
husí játra na na červeném víně,
recept husí játra,
husí játra navíně,
husí játra na ve slanině,
husí játra lokse,
husí játra po burgundsku,
husí játra na víně s mandlemi,
husi jatra na červeném víně,
recept na husí játra na víně,
husí játra na rozinkách,
husí játra se zeleninou
Suroviny:
játra husí,
rozinky,
mandle,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
víno červené,
povidla švestková,
cibule,
sůl,
pepř,
slanina anglická,
máslo,
olej,
skořice mletá,
badyán,
cukr,
ocet
Komentáře (5)