Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,33 g |
Tuky | 1,15 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
Postup přípravy
Nakoniec pridajte cerstvu natrhanu bazalku.
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kralik v italske omacce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZm5
Moje poznámka
Kralik v italske omacce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZm5
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 11 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 11 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 2 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 2 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 3 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 4 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 4 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 4 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 6 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 6 hodinami
Tématické fráze:
italske recepty,
kralik podle itala,
králík recepty,
kralik recept,
pečené koleno podle polreicha,
králík na dijonské hořčici od polreicha,
kralik.cz,
recepty z králíka,
recepis pecene koleno,
králík dle polraicha,
recepis na brusinky z rybizu,
recepisy s brokolicí,
středomořský králík,
recepty s kralikem,
švestková omáčka od polraicha,
recepis na králika,
králík na dijonské hořčici podle polreicha,
špecle s králíkem - recept,
svestkova omacka podle polreicha,
receptury špecle
Suroviny:
králík,
cibule,
česnek,
slanina,
protlak rajčatový,
rajče,
celer řapíkatý,
víno červené,
bujón,
koření italské,
olivy černé
Komentáře (14)
Ale tahle receptura je docela výzva
Moc pěkné.