Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,33 g |
| Tuky | 1,15 g |
| Vláknina | 39,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 90,00 g |
Postup přípravy
Nakoniec pridajte cerstvu natrhanu bazalku.
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kralik v italske omacce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZm5
Moje poznámka
Kralik v italske omacce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZm5
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 12 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 7 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 7 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 8 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
italske recepty,
kralik podle itala,
králík recepty,
kralik recept,
pečené koleno podle polreicha,
králík na dijonské hořčici od polreicha,
kralik.cz,
recepty z králíka,
recepis pecene koleno,
králík dle polraicha,
recepis na brusinky z rybizu,
recepisy s brokolicí,
středomořský králík,
recepty s kralikem,
švestková omáčka od polraicha,
recepis na králika,
králík na dijonské hořčici podle polreicha,
špecle s králíkem - recept,
svestkova omacka podle polreicha,
receptury špecle
Suroviny:
králík,
cibule,
česnek,
slanina,
protlak rajčatový,
rajče,
celer řapíkatý,
víno červené,
bujón,
koření italské,
olivy černé
Komentáře (15)
Ale tahle receptura je docela výzva
Moc pěkné.