Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 065 kJ / 1 928 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,80 g |
| Tuky | 128,82 g |
| Vláknina | 18,35 g |
| Cholesterol | 338 mg |
| Sodík | 548 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 47,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zálesácké kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77vA
Moje poznámka
Zálesácké kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77vA
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 4 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 7 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 1 hodinou
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 2 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 3 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 4 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 5 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 5 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 6 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 10 hodinami
Tématické fráze:
kotlety speciál,
zálesácké vepřové kotlety,
kotleta recept,
zalesackakotleta,
zálesácký vepřový kotlet,
zalesackysteak,
zálesácká kuchyně,
zálesácké kuře,
kotleta recepty,
zalesacke vepřové maso,
veprove zalesacke,
zalesacky stek,
zalesacke brambory,
zálesácká vepřová kotleta,
zálesácké jídlo,
zalesacka kuchyne recepty,
zálesácká vepřová kotleta recept,
záložácké vepřové kotlety,
kotlety recept,
lesacky kotlet
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
česnek,
hořčice,
omáčka worcesterová,
vegeta speciál,
koření kari,
koření chilli,
solamyl,
olej,
olej
Komentáře (15)
Ale i tak děkuji moc za skvělý recept