Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 376 kJ / 2 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,84 g |
Tuky | 142,35 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 639 mg |
Sodík | 826 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 82,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z paprik seřízneme vršky, odstraníme semeníky a žebra a dobře omyjeme a naplníme masovou nádivkou.
Krok 2: Drobně pokrájenou cibuli a zeleninu zpěníme na másle, přidáme naplněné papriky a celý pepř a krátce podusíme. Když cibule a zelenina zrůžoví, papriky podlijeme vodou a pečme pod pokličkou v troubě.
Krok 3: Při dopékání podlijeme smetanou rozšlehanou s moukou a dopečeme. Papriky vyjmeme a omáčku rozmixujeme přidáme na papriky a ještě chvíli prohříváme.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6W7
Moje poznámka
Plněné papriky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6W7
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Párečky v těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 2 minutami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 3 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 3 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 5 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 5 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 6 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 8 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 8 hodinami
Tématické fráze:
plněné papriky se smetanou,
plněná paprika,
bulharské plněné papriky,
plněné červené papriky,
plněné papriky ve smetanové omáčce,
plněné papriky,
recepty na plněné papriky se smetanou,
plněné papriky ve smetanové,
recepty paprika,
plněné bulharské papriky,
červené plněné papriky,
týden plněné papriky,
plněné papriky se smetanovou omáčkou,
plněná paprika ve smetanové omáčce,
cervene papriky plnene,
plněná červená paprika,
plněné pariky se smetanou,
jidla z paprik,
plněná paprika se smetanou,
chorvatské plněné papriky
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
máslo,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
mouka hladká,
pepř,
sůl,
smetana,
ocet,
cukr,
maso mleté,
cibule,
vejce,
strouhanka,
pepř mletý,
sůl,
cibule
Komentáře (3)
S vděkem jsem přijal fotku a na ní vidno červené papriky. Totiž, doma v Česku jsme tradičně a bez přemýšlení vařili ze zelených paprik. Až v Americku jsme přešli na červené papriky, z prostého důvodu - mají slabší slupku a jsou snáz stravitelné.