Suroviny
Porce: 2 porcie
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 537 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,65 g |
Tuky | 48,20 g |
Vláknina | 30,24 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 137,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené fazole s tuřínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2RR
Moje poznámka
Pečené fazole s tuřínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2RR
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 6 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 6 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 7 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 7 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 49 minutami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Radka61 před 1 hodinou
Dýňové muffiny
Slivci před 2 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 4 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 4 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 5 hodinami
Tématické fráze:
kvaka,
co je kvaka,
co je to kvaka,
tuřín recepty,
kvak zelenina,
kvaky,
kvaky recept,
tuřín recept,
zelenina kvak,
salát s tuřínem,
polévka s tuřínem,
co je slovensky kvaka,
vaříme tuřín,
recept turin,
recepty z tuřínu hranolky,
pečený tuřín s bylinkami,
co je to slovensky kvaka,
co to je pečená kvaka,
tuřín s fazolemi,
co je kvak
Suroviny:
cibule,
česnek,
paprika čerstvá pálivá,
mrkev,
tuřín,
fazole hnědé,
rajče sterilované krájené,
omáčka steak barbecue,
paprika sušená pálivá,
koriandr,
tymián sušený,
sůl,
rohlík,
sýr strouhaný,
olej,
máslo
Komentáře (20)
turin ma na 100g/ 84 kJ, kym petrzlen 141 kJ, zeler 205 kJ, repa (po slovensky cvikla) ma na 100 g/ 180kJ, zemiaky 385 kJ.
tu je do fialova...
a tu sa píše, že aj botanici s tým majú problém...http://dia.hnonline.sk/co-na-tanier-20520/kvaka-a-...
edit-a mas Mili pravdu, podle googlu je to nafialovele opravdu vodnice