Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 812 kJ / 194 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,69 g |
| Tuky | 2,80 g |
| Vláknina | 17,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 32,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívový bůček se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx1J
Moje poznámka
Hlívový bůček se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx1J
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 24 minutami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 8 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 10 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 11 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
kocourer před 11 minutami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 53 minutami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 1 hodinou
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Nejjednodušší kokosky
monikavavrikova před 1 hodinou
Fazolová polévka rychlá
Kajkajak před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
nicol.n před 2 hodinami
Kuře na paprice podle Romana Vaňka
MZaTZ před 3 hodinami
Jogurtové muffiny
Darina1977 před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Soropa před 5 hodinami
Tématické fráze:
obalovany bucek,
hlívový guláš,
veprovy buček na zázvoru,
krkovička hlíva,
jak pěstovat zázvor,
hlívový,
recepty se zazvorem,
bůček recepty,
uzený bůček a hlíva,
obalované maso se zázvorem,
hliva ve sklepě,
teplý hlívový salát,
zazvor pestovat diskuze,
vepřový bůček se zázvorem,
buchta se zázvorem,
jídla se zázvorem,
vepřové na zázvoru,
roláda s hlívovou náplní,
bucek obaleny v koreni,
vepřoví bůček na zázvoru
Suroviny:
bůček vepřový,
cibule,
hlíva ústřičná,
zázvor,
koření vepřová pečeně,
mouka hladká,
olej,
solamyl,
pepř,
sůl
Komentáře (14)