Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 255 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,00 g |
Tuky | 31,90 g |
Vláknina | 29,30 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 92,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo3w
Moje poznámka
Rybí filé se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo3w
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 7 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 10 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 15 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Verosa před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 4 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 6 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 6 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 7 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 8 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 8 hodinami
Tématické fráze:
filé se zeleninou,
ryba se zeleninou,
ryba na másle se zeleninou,
recepty ryba se zeleninou,
ryby se zeleninou,
recept rybí filé,
filé se zeleninou v alobalu,
ryby filé recepty,
rybi file,
rybí filé recept,
file na zelenine,
rybi filety se zeleninou,
recept na rybu se zeleninou,
rybí filé recepty,
ryby filé,
filé na másle se zeleninou,
recepty z rybího file,
recepty na ryby se zeleninou,
recept filé se zeleninou,
filé na porku
Suroviny:
filet rybí,
šlehačka,
brambory,
pórek,
brokolice,
koření grilovací,
sýr eidam,
parmazán
Komentáře (3)