Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 206 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,10 g |
Tuky | 27,59 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 731 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí játra v zakysané smetaně - marinovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2Vy
Moje poznámka
Hovězí játra v zakysané smetaně - marinovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2Vy
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 8 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 4 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 4 hodinami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 4 hodinami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 5 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 7 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 7 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 8 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí játra na smetaně,
játra se zakysanou smetanou,
hovezi jatra recepty,
kuřecí játra na zakysané smetaně,
recept na hovězí játra,
kuřecí játra se zakysanou smetanou,
hovězí játra,
hovězí játra marináda,
recepty na hovězí játra,
hovězí játra na se smetanou,
veprová játra se zakysanou smetanou,
hovězí játra s vejci,
veprova jatra na zakysane smetane,
veprova jatra zakysana smetanou,
hovezi.jatra.na.smetane,
marinovana vejce,
jak dlouho marinovat jatra,
vepřová játra na smetaně strouhaná
Suroviny:
játra hovězí,
smetana zakysaná,
vejce,
česnek,
koření tandori masala,
sůl,
pepř,
strouhanka
Komentáře (3)