Suroviny
Porce: 9 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 189 kJ / 2 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,85 g |
Tuky | 60,73 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 340,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ3z
Moje poznámka
Celozrnné dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ3z
Nejnovější recepty
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 18 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 21 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třešňový sirup
Libotovska před 11 minutami
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 42 minutami
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 8 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 11 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 11 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 13 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 13 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 14 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 14 hodinami
Tématické fráze:
dalamánky recept,
dalamanky,
dalamánek recept,
dalamánek,
celozrnný dalamanek,
dalamánek složení,
dalamanky z domaci pekarny,
recept na dalamánky,
domácí dalamánky,
jak udělat dalamánky,
tmavé dalamánky,
top recepty dalamanky,
celozrný dalamánek,
recept na dalamanek,
recept dalamánky,
dalamánky domácí pekárna,
dalamánek celozrnný,
domácí celozrnné dalamánky,
recepty na dalamánky,
recept dalamánek
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
otruby,
mouka hladká,
olej,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (31)
Ale tohle je domácí pečivo, vymyslet název není jen tak a tak se snažím, aby název (většinou) vypovídal alespoň něco o složení pečiva
Kdybys chtěla, tady http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?docid=100079... si můžeš přečíst, co opravdu je a co není celozrnné - u pečiva v obchodech.
Jo a zbarvení pečiva do hněda určitě není způsobeno cukrem - to by musely být dohněda i třeba obyč rohlíky