Suroviny
Porce: 40-50
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 53 586 kJ / 12 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 600,30 g |
Tuky | 562,84 g |
Vláknina | 138,40 g |
Cholesterol | 3,35 g |
Sodík | 52,37 g |
Sůl | 129,00 g |
Sacharidy | 266,00 g |
Postup přípravy
Nejlepší se dělá bigos po zabíjačce, to je potom kvalita.
Tak mě to naučila maminka.
Zveřejněno 21. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos podle Majky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2omP
Moje poznámka
Bigos podle Majky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2omP
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 55 minutami
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 10 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 12 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 12 hodinami
Maková náplň
mismi před 13 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 14 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
bigos nejlepší recepty,
bigos nejlepší recept,
bigos recept,
myslivecký bigos,
recept bigos,
bigus zality,
pudikáč se zakysanou smetanou,
bigos-nejlepší recept,
bigos maso,
recept na bigoš,
bigos s houbami,
recept bigos se zakysanou smetanou,
bílé hlávkové zelí recepty,
bůčkový bigos,
smazak zeli maso bigos,
recept na domaci bigos,
koleno podle majka,
majky protlak,
majkovi recepty,
toto
Suroviny:
zelí kysané,
zelí bílé hlávkové,
kosti vepřové,
plecko vepřové,
klobása,
salám měkký,
protlak,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Praví se , že bigos se vaří tři dny , postupně se přidávají suroviny.Výsledek je božský pokrm . Postup na něj je třeba pohledat na netu.
Nepřikládám jej protože takovou spoustou času na vaření má jen málokdo.