Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 305 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,11 g |
Tuky | 3,01 g |
Vláknina | 0,49 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí s tuřínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noL7
Moje poznámka
Kuřecí s tuřínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noL7
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 9 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 8 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 8 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 10 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 10 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 10 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 11 hodinami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 11 hodinami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
úprava tuřínu,
tuřín,
tuřín recepty,
recepty z tuřínu,
jak upravit tuřín,
tuřín s kuřetem,
kuřecí maso s tuřínem,
tuřín jako příloha,
příprava tuřīnu,
maso s tuřínem,
tuřín - recepty,
uprava z tuřínu,
tuřín smasem,
tuřín kvak,
tuřín recept,
recepty na tuřín,
turin recepty kuřecí maso,
tuřín na kari,
tuřín úprava,
recept na upravu tuřínu
Suroviny:
kousky kuřecí,
tuřín,
pepř citronový,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
česnek,
sůl,
olej,
voda
Komentáře (6)