Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 243 kJ / 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,55 g |
Tuky | 44,10 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 16,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdravá koprovka s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2Px
Moje poznámka
Zdravá koprovka s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2Px
Nejnovější recepty
Švestkový džem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 7 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 9 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 23 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 23 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 7 minutami
Nekynuté mini koláčky
JaniLayer před 39 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Lasica před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
k.klemesova@gmail.com před 1 hodinou
Dýňová polévka s uzeným
EvaSeba před 2 hodinami
Pikantní švestkové chutney
tomas.zbornik před 3 hodinami
Moje ledová káva (bez šejkru)
Cipinka před 3 hodinami
Uzený losos se špenátem a cibulovou rýží
imzlin@seznam.cz před 4 hodinami
Teplý salát ze zelené čočky s filátkem z tresky
TondaJ před 4 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
MichalBorna před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit koprovku,
zdrava koprova omacka,
koprová omáčka zdravě,
jak zdravě zahustit omáčku,
dietní koprovka,
fitness koprovka,
mama v kuchyni koprovka,
zdravě zahustit omáčku,
koprovka s kuřecím,
koprova omacka s kvetakem,
mamavkuchyni.blogspot.cz,
koprovka,
raw koprovka,
květák zdrave,
zdravá koptovka,
koprofka z květák,
zdravá komprovka,
zdravé svačiny pro děti,
fitness koprovk,
jak udelat koprovku
Suroviny:
kopr čerstvý,
květák,
máslo,
kefír,
vývar,
ocet,
cukr
Komentáře (7)