Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 899 kJ / 3 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,20 g |
Tuky | 176,05 g |
Vláknina | 30,80 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 4,56 g |
Sůl | 11,23 g |
Sacharidy | 247,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolské špenátové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzX0
Moje poznámka
Tyrolské špenátové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzX0
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 7 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 9 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 9 minutami
Domácí kečup
zuzik8 před 20 minutami
Plněné papriky
Cernousek před 37 minutami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 45 minutami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 52 minutami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 1 hodinou
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 2 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Jitule_m před 2 hodinami
Cuketový koláč se švestkami
Jitule_m před 2 hodinami
Tématické fráze:
tyrolské knedlíky,
špenátove knedliky,
špenátový knedlík,
tyrolsky knedlik,
tyrolský knedlík recept,
tyrolský knedlík recept,
tyrolské knedlíky se špenátem,
tyrolské knedlíčky se špenátem,
špenátová tyrolské knedlíčky,
tyrolske knedlicky,
špenátové knedlíčky,
špenátová knedlíky,
tyrolské knedlíky recept,
špenátové knedlíky recept,
#špenátové knedlíky,
tyrolský knedlík se špenátem,
špenátový knedlíky,
recept na tyrolské knedle,
knedlíky se špenátem,
tyrolske kuličky
Suroviny:
chléb bílý,
špenát baby,
sýr,
máslo,
cibule,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
pepř,
ořech muškátový,
parmazán
Komentáře (8)