Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 411 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,48 g |
Tuky | 73,28 g |
Vláknina | 18,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Jl
Moje poznámka
Tofu paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Jl
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 6 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 9 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 13 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 25 minutami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 1 hodinou
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 2 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 3 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 3 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 3 hodinami
Rybízová bublanina-jednoduchá
Alma11 před 4 hodinami
Kakaovo-jablečné řezy se švestkami
Pechova.veronika84 před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty na jídla s tofu,
pokrmy z tofu,
tofu recepty,
co uvařit z tofu,
jídla z tofu,
tofu cena,
recepty z tofu,
jídlo z tofu,
vaříme z tofu,
pokrmy s tofu,
varime s tofu,
tofu na paprice,
recepty s tofu,
tofu,
jak uvarit tofu,
co uvařit s tofu,
pokrm z tofu,
tofu recept,
jídlo s tofu,
dietní jídla z tofu
Suroviny:
tofu bílé,
paprika čerstvá červená,
rajče,
cibule,
olej,
omáčka sojová,
pepř,
kmín mletý,
majoránka,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (20)
Celý recept po slovensky, ale namiesto "s haluškami" napíšeš "s nokami". Keď už tak strašne chceš noky poslovenčiť, tak "nokmi". Nie nokami...
pro Janka (neregistrovaný/á) - každá kuchařka je osobnost a má svůj styl a to je na vaření právě to krásné. Každý si vybere a jestliže mi něco nechutná, nebudu hanět autora, nejvýš napíšu, že tohle u nás nejede.A pokud jsi nabroušená proti autorce, tak si to prosím dej jinam, ne sem. Howgh.
Jana Remková má hlavně recepty, které patří mezi tzv. běžné. Tejaja zase preferuje recepty méně běžné...no a co?