Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 971 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,02 g |
Tuky | 96,36 g |
Vláknina | 8,88 g |
Cholesterol | 156 mg |
Sodík | 973 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z rajčat odkrojíme vršky, vydlábneme vnitřní část se semeny a naplníme tatarskou omáčkou.
Krok 2: Na talíř, aby se rajče nekutálelo, uděláme přiměřený podklad z nakrájené zelené cibulky.
Krok 3: Zbytek tatarky na porci dáme vedle na talíř.
Krok 4: Na smažený sýr vložíme růžičku z ředkvičky ("okvětní" lístky nakrojíme ostrým nožem a vložíme na 20 minut do studené vody, než se růžička "rozvine") a podáváme. Jednoduché a pěkně to vypadá. Dílo dokončíme dobrým salátem zaziki a několika zelenými olivami, které jsme ovšem snědli včera, tak na dnešek už nezbylo.
Zveřejněno 16. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přízdoba ke smaženému Hermelínu a vařeným bramborám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP56
Moje poznámka
Přízdoba ke smaženému Hermelínu a vařeným bramborám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP56
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 20 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 1 minutou
Cuketový perník
martianekk před 22 minutami
Čočkový salát s vejci
Praevka před 1 hodinou
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 3 hodinami
Znojemská omáčka
Komtesina před 11 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 11 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 11 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 12 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 12 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
zeleninové přízdoby,
prizdoby jidel,
pokrmy k bramboram,
zeleninová přízdoba,
recepty k bramboram,
příloha k smaženýmu hermelínu,
přílohy ke smaženému sýru,
co k vařeným bramborám,
co ke smaženému sýru,
recepty zeleninova přízdoba,
přízdoba k masu,
přízdoba pokrmů,
zeleninová příloha ke smaženému sýru,
přizdoby na taliře recepty,
co je to zeleninová přízdoba,
prílohy k smaženymu hermelinu,
růžičky z redkvicek,
co k smazenemu syru,
recepty na přízdobu k masu,
co jednoduchého k bramborám
Suroviny:
rajče,
cibulka jarní,
tatarská omáčka,
ředkvičky,
petrželka zelená
Komentáře (3)