Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska s petrželkovou krustou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dzungila

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 546 kJ /
2 043 kcal
Bílkoviny189,51 g
Tuky118,12 g
Vláknina8,09 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 2,22 g
Sůl5,51 g
Sacharidy51,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Použijeme-li zmraženou tresku, necháme ji rozmrazit a osušíme. Osolíme a pokapeme šťávou z půlky citrónu. Krok 2: V robotu rozsekáme toastový chléb s kudrnkou. Přidáme parmezán, sezamové semínko, olivový olej, šťávu z druhé půlky citrónu a pepř podle chuti. Krok 3: Rybí maso rozložíme na plech, vyložený pečícím papírem a rovnoměrně na něj navrstvíme petrželkovou směs. Krok 4: Pečeme v troubě při 180 stupních 25-30 minut.

Zveřejněno 24. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YRy0

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YRy0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Velice hezky upravená ryba:-p+:yes:pěkný recept.

:yes: to se mi fakt líbí:yes:

Moc pěkný recept na rybu :-p:yes:

Bezvadny recept na rybku, s krustou je vyborna:yes:.

Tématické fráze:
treska recept, treska recepty, treska s petrželovou krustou, treska s krustou, recepty- treska, jak udelat tresku, ryba s krustou, zmrazena treska recepty, zapečená treska s krustou, treska zmražená, ryba s krustou recept, recept zmražená treska, jak udelat tresku tmavou, jak udělat zmrazenou rybu, recept na tresku, treska s parmezan, treska recepty s krustou videorecept, amur parmazán, aljašská treska v parmazanove kruste, treska v chlebové krustě

Suroviny:
treska, sýr parmazán strouhaný, chléb toustový tmavý, petrželka, semínka sezamová, olej olivový, citron, sůl, pepř čtyř barev

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu