Domácí podravka
Domácí podravku ze sušené zeleniny bez konzervantů připravíte velmi snadno, podle tohoto receptu. Koření se hodí k ochucení zeleninových polévek a dalších zeleninových a luštěninových pokrmů, omáček, nádivek nebo karbanátků.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí podravka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzN5
Moje poznámka
Domácí podravka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzN5
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 14 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 15 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 31 minutami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 1 hodinou
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 1 hodinou
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 9 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 13 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 13 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 14 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 14 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 15 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak udelat domaci podravku,
jak udělat podravku,
domacipodravka,
vyroba domaci podravky,
jak si udělat domácí podravku,
podravka bez soli,
susená domácí podravka,
domácí pdravka,
podravka sušená v troubě,
domácí podavka,
zelenina podravka,
domácí potravka,
recept na polevkove koreni podravka,
sušena podravka,
domaci vyroba podravky,
domácí podravka bez soli,
jak se děla domaci podravka,
domaci pudravka,
jak se dělá podravka,
podrfavka v troubě
Suroviny:
celer,
petržel,
libeček,
mrkev,
cibule červená,
sůl hrubá,
cibulka jarní,
česnek
Komentáře (11)
My kdysi sušili na Rudém právu, tenkrát nám bylo jedno něco o škodlivosti tiskařské černi
Já myslím, že kdo suší hodně, si stejně sušičku pořídí, přece jen je to šikovný pomocník a na těch patrech se toho usuší víc najednou
Sušička je pohodlná, ale ne nezbytná