Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 748 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,32 g |
Tuky | 56,40 g |
Vláknina | 34,74 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,35 g |
Sacharidy | 140,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žlutá hrachulenka s houbama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/28xN
Moje poznámka
Žlutá hrachulenka s houbama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/28xN
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 21 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 12 minutami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 13 minutami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 24 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 11 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 13 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 13 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 14 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 14 hodinami
Tématické fráze:
hrach na kyselo,
polévka ze žlutého hrachu,
loupaný hrách recept,
recepty- půlený hrách,
polévka ze žlutého půleného hrachu,
půlený hrách recepty,
půlený hrách recept,
dýňový chléb,
žlutá hrachová polévka,
hrách půlený recept,
recepty s houbama,
polévka ze zeleného hrachu,
žlutý hrách polévka,
hrách zelený půlený recept,
recepty na půlený hrách,
recept na půlený hrach,
hrachovka s půleného hrachu,
hrachova polevka s houbami,
polévka z žlutého hrachu,
sisky rezept
Suroviny:
hrách žlutý,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
hlíva ústřičná,
smetana,
vegeta,
kopr,
majoránka,
petrželka,
olej,
sůl
Komentáře (11)