Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 636 kJ / 1 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,48 g |
Tuky | 43,12 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 886 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,18 g |
Sacharidy | 38,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky se sýrovo-žampiónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rl1R
Moje poznámka
Karbanátky se sýrovo-žampiónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rl1R
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 2 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 6 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 7 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 7 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 7 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 8 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky z mletého masa recept,
karbanatky s omackou,
karbenátky s omáčkou,
omáčka na karbanátky,
žampionová omáčka recept,
žampiono-sýrová omáčka,
žampionové karbenátky,
karbanatek v zampionove omáčce,
karbanátek s omáčkou,
karbanátek s žampionovou omackou,
sunkove karbanátky,
karbanatky se syrovou omackou,
žampionová omáčka,
recept na zampionovou omacku,
karbanátek se žampionová omáčka,
karbanátek s křenovou omáčkou,
mlete karbanatky s omackou,
žampionová omáčka s karbanatkem,
žampionová omáčka video,
sunkove karbenatky
Suroviny:
maso hovězí mleté,
žloutek,
bílek,
mouka polohrubá,
sůl,
bazalka čerstvá,
pažitka,
žampióny,
sýr tavený,
sýr tvrdý,
bujón zeleninový,
bazalka čerstvá,
pažitka,
česnek,
kečup sladký,
škrob kukuřičný
Komentáře (5)