Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,64 g |
Tuky | 15,71 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 14,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Moje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Nejnovější recepty
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Dýňový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 17 hodinami
Krevety
Přidáno 25. 9. 2025 20:10:32
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno 25. 9. 2025 15:56:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z rýmovníku
Foxinka před 42 minutami
Smažené sýrové kuličky
HanaS92 před 8 hodinami
Drobenka na koláč
Veruncicka před 9 hodinami
Pečené toustové roládky s ledovým salátem
Rapljan před 13 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
iveta.kroul před 14 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 14 hodinami
Cikánské pikantní hovězí nudličky
Sahula před 14 hodinami
Rychlokoláč s drobenkou
Olivia1991 před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Bertas před 16 hodinami
Vepřový plátek na cibulce
dedektonik před 17 hodinami
Tématické fráze:
boršč z kuřecího masa,
boršč z kuřecího,
babicův boršč,
boršč s kuřecího masa,
top recepty kuřeci,
babicovy dobroty boršč,
recept na boršč bez masa,
boršč z krůtího masa,
boršč bez masa,
kuřecí borršč,
borsc s masem,
kuřecí borršč,
boršč z červené řepy s masem,
boršč z kuřete,
boršč s krůtím masem,
borsc,
polevka borsc,
boršč s kuř masem,
boršč s krutiho masa,
recepty z kuřecího masa
Suroviny:
řízky kuřecí,
salám kuřecí,
paprika sušená sladká,
olej,
cibule,
řepa červená,
bobkový list,
ocet,
vývar kuřecí,
celer,
petržel,
mrkev,
zelí hlávkové,
brambory
Komentáře (8)
Tak už jsem tam písla komentář, díky.