Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 337 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,03 g |
Tuky | 13,42 g |
Vláknina | 12,36 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 31,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí roláda dušená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY32
Moje poznámka
Krůtí roláda dušená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY32
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 21 minutami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 1 hodinou
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 1 hodinou
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 3 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 4 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 4 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 5 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
krůtí roláda,
krůtí roláda recept,
kruti rolada recepty,
rolada z krutiho masa,
rolada z krutiho stehna,
roláda z krutich prsou,
recept krůtí roláda,
krůtí roláda ze stehna,
recept roláda z krutího stehna,
dusene kruti maso,
recepty krůtí roláda,
recept na krutí maso roláda,
recepty na masové rolády z krůtího nebo kuřecího masa,
recept na krůtí roládu,
náplň do krútí rolády,
recepty na krůtí maso roláda,
rolada z krutich stehen,
krůtí prsa roláda,
roláda z krůtího prsa,
dusena kureci rolada
Suroviny:
prsa krůtí,
cibule,
vejce,
rajče,
paprika čerstvá červená,
uzené moravské,
pórek,
sýr niva,
koření na pečené kuře,
hořčice,
koření provensálské,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (24)
Jak je vidět, bude to dobrý s jakýmkoliv masem a představuju si chuťově třeba králičí maso. To by také mohlo být žůžo, až na to kde ho vzít,že.
Jani R.,z překlepů si nic nedělej, já bych si to přeložila a občas to děláme všichni, jak chceme honem něco říct- je to podstatně lepší, než ko,ko,koktání