Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 688 kJ / 881 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,44 g |
| Tuky | 58,18 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 915 mg |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 5,68 g |
| Sacharidy | 17,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekáčku nalít trošku oleje a promastíme ho, na dno dáme oloupané na kousky nakrájené brambory, osolíme je a posypeme kmínem ale 1/2 množství, co máme připravené.
Krok 2: Rybu si nasolíme a posypeme kořením na ryby a dáme jí na brambory a celou potřeme majolkou, (tatarkou), na rybu druhou 1/2 brambor, které zase posolíme a okmínujeme.
Krok 3: Pak si do smetany rozmícháme vajíčka, zalijeme pekáček a dáme péct do vyhřáté trouby, ke konci pečení dáme na brambory nakrájený tvrdý sýr, nebo plátky a chvíli ještě dopečeme, než se roztaví.
Zveřejněno 22. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius s Majolkou®(tatarkou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoY0
Moje poznámka
Pangasius s Majolkou®(tatarkou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoY0
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 2 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 2 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 3 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 4 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 4 hodinami
Koka sušenky
habis před 5 hodinami
Tématické fráze:
losos s Majolkou®,
kuřecí maso s Majolkou® hellmans recepty,
ryba s tatarkou,
Majolka®,
pangasius na kmíně,
masove recepy,
losos s tatarkou,
recepty s tatarkou,
recepy losos,
tatarka,
recepy vánoční cukroví,
časopis glanc recepty,
pangas na kmíně,
jak dlouho péct pangasiuse,
pangasius zapeceny s Majolkou®,
brambory s tatarkou,
řízky s Majolkou®,
aljašská treska recept,
pangasius recepty,
treska s tatarkou
Suroviny:
pangasius,
brambory,
smetana,
vejce,
sýr tvrdý,
majolka,
koření na ryby,
kmín celý,
sůl
Komentáře (22)