Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 446 kJ / 2 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,24 g |
Tuky | 229,13 g |
Vláknina | 3,18 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 7,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špíz z vepřové panenky s kapary majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M67P
Moje poznámka
Špíz z vepřové panenky s kapary majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M67P
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 15 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 19 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
špíz z vepřové panenky na grilu,
špíz z vepřové panenky,
dip s kapary,
naložená vepřová panenka recept,
veprove na kaparech,
špízy z vepřové panenky,
kapary dip,
minutky z vepřové panenky,
špíz z panenky,
špíz na grilovací pánvi,
dip k vepřové panence,
přeliv s kapary,
minutky z vepřového masa recepty,
vepřová panenka špíz gril,
vepřový špíz na grilu s rukolou,
recepty na vepřovou panenku,
vepřová panenka špíz,
spiz vepřová panenka recepty,
dip z kapary,
vepřová panenka na kaparech
Suroviny:
panenka vepřová,
pepř sečuánský,
sůl,
máslo,
česnek,
brambory,
rukola,
rajče,
hořčice dijonská,
žloutek,
sůl,
pepř,
olej,
kapary
Komentáře (7)