Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Jedná se o maso, které je méně tučné, ale bývá tužší konzistence. Proto je vhodné takové maso před konečnou tepelnou úpravou naložit do marinády.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 717 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,00 g |
Tuky | 21,09 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 121,25 g |
Postup přípravy
Marináda se k vaření nepoužívá, má za úkol jen zkřehčit a ochutit maso.
Zveřejněno 6. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kKv
Moje poznámka
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kKv
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 58 minutami
Belgické vafle
Přidáno před 6 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 9 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 10 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 40 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 41 minutami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 2 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 3 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 3 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 4 hodinami
Tématické fráze:
marináda na divočáka,
marináda na srnčí maso,
recepty na zvěřinu,
marináda na divočinu,
marináda na srnčí,
recept na zvěřinu,
naložená zvěřina,
nalev na zverinu,
marináda,
marinování zvěřiny,
marináda na kančí maso,
marinády na divočinu,
marinády na srnčí,
marinády na srnčí maso,
marináda na maso,
maso z divočaka a jeho úpravy,
divocak marinada,
marináda na svíčkovou,
recept na marinadu,
srnčí marináda
Suroviny:
podmáslí,
ocet vinný,
voda,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
jalovec,
cibule,
zelenina kořenová
Komentáře (22)
Terezko, mně absolutně nedošlo, že tu není marináda na zvěřinu, až včera, když o ní, myslím vybusna, mluvila (psala). Já to považovala za samozřejmé. Tak s enezlob