Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 239 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,50 g |
Tuky | 37,82 g |
Vláknina | 0,03 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 544 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 5,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: V mixéru ušleháme všechny suroviny na směs a naložíme do něj řízky na 24 hodin. Pak smažíme na rozpáleném tuku.
Zveřejněno 28. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5VP
Moje poznámka
Výborné řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5VP
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 11 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 22 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
výborný holandský řízek recept,
výborné měkké vepřové řízky,
vyborny rizek,
vyborne vepřove rizky,
řízky z krkovice,
obalovací směs na řízky,
výborný vepřový řízek,
krehke veprove rizky,
vybrny rizek,
super řízky,
vyborne kureci rizky,
výborná krkovice,
řízky,
výborné recepty z krkovičky,
řízek z krkovičky recept,
krkovice řízky,
výborné vepřové,
veprova krkovice rizek,
řízky z vepřové krkovice,
řízky krkovice
Suroviny:
vejce,
kečup sladký,
hořčice,
omáčka worcesterová,
vegeta,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (4)