Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 194 kJ / 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,35 g |
Tuky | 1,10 g |
Vláknina | 9,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 122,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOPv
Moje poznámka
Vepřové s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOPv
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 40 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s jablky,
vepřová kýta s jablky,
vepřové na jablkách,
vepřová plec s jablky,
veprova pecene s jablky,
maso s jablky,
vepřové nožky,
pečené vepřové s jablky,
pečene veprove nozicky,
vepřové maso na jablkách,
recepty maso s jablky,
vepřové nožičky,
pečené vepřové maso s jablky,
vepřová kýta na jablkách,
vepřové nožičky recept,
vepřová pečeně na jablkách,
omáčka s jablky,
jak naložit vepřové maso,
vepřové plátky na medu s jablky,
veprova plec na jablkach
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
med,
paprika sušená sladká,
česnek,
omáčka sojová,
sůl,
pepř,
jablko,
mouka hladká
Komentáře (13)