 
		
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 183 kJ / 1 478 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 126,55 g | 
| Tuky | 52,57 g | 
| Vláknina | 27,07 g | 
| Cholesterol | 415 mg | 
| Sodík | 4,38 g | 
| Sůl | 10,75 g | 
| Sacharidy | 112,27 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Na části oleje (sádla) zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kostky masa, zprudka opečeme, osolíme, posypeme paprikou, dáme cca 2/3 zelí, podlijeme vodou,přidáme koření a necháme dusit.
	Krok 2: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a dáme stranou. Ze zbytku oleje (sádla) a mouky uděláme světlou jíšku, přidáme k masu, přilijeme vodu na požadované množství polévky a vaříme do změknutí.
	Krok 3: Před koncem vaření vyjmeme koření, přidáme nakrájenou klobásu, zbytek zelí a ještě krátce povaříme. Na závěr zjemníme smetanou.
	Krok 4: Na talíře rozdělíme brambory, zalijeme polévkou a posypeme cibulovou natí.
Zveřejněno 16. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Segedínská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pj22
Moje poznámka
					 
				
Segedínská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pj22
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 34 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							segedinská polévka, 
						
						
							segedínská polévká recept, 
						
						
							segedínská polívka, 
						
						
							segedinska paprika, 
						
						
							segetinska polevka, 
						
						
							segedýnská polevka, 
						
						
							polévka segedinská, 
						
						
							cibulová polívka, 
						
						
							segedín polévka, 
						
						
							segedínský polévka s s bramborem, 
						
						
							segeinska polévka, 
						
						
							segedynska polévka recept, 
						
						
							recept na segedinskou polévku, 
						
						
							segrtinska polévka, 
						
						
							zelňačka segedín, 
						
						
							segedínská gulášová polévka, 
						
						
							segedynska polévka s bramborem, 
						
						
							segedinska polévka s bramborem, 
						
						
							ze zelnacky segedín, 
						
						
							polévka masová zelňačka
						
					
						Suroviny:
						
							plec vepřová, 
						
						
							zelí kysané, 
						
						
							cibule, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							paprika sušená uzená, 
						
						
							paprika sušená pálivá, 
						
						
							pepř, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							brambory, 
						
						
							mouka, 
						
						
							olej, 
						
						
							smetana, 
						
						
							sůl, 
						
						
							klobása pikantní, 
						
						
							nať cibulová
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
	 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
	
Komentáře (26)