Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 876 kJ / 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,19 g |
| Tuky | 2,02 g |
| Vláknina | 18,22 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 195 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 38,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPoo
Moje poznámka
Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPoo
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 44 minutami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 13 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 53 minutami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 1 hodinou
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 8 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 12 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 12 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 14 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 14 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 14 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 15 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 15 hodinami
Tématické fráze:
telecí jazyk,
aspikový dort recept,
http prirucka. ujc.cas.cz,
http prirucka. ujc.cas.cz,
recepty se zampionama,
vepřový jazyk recept,
rozdíl mezi jalovcem a jalovčinkami,
hovězí jazyk recept,
kolik stojí hovězí jazyk,
recepty se zázvorem,
hovezí jazyk na na cibulce,
top recepty vepřový jazyk,
hovězí jazyk recepty,
pravidla pravopisu-osmažená cibulka,
omačka ze zampionama,
prirucka.ujc.cas.cz,
hovězí jazyk na cibulce,
jalovcinka koupit,
miluju jazyky,
hovězí jazyk na zázvoru
Suroviny:
jazyk hovězí,
cibule,
česnek,
žampióny,
zázvor,
vývar,
solamyl,
masox,
česnek mědvědí,
pažitka,
olej olivový,
sůl,
pepř celý,
jalovec,
cibule,
bobkový list
Komentáře (21)
Vzkaz pro neregistrované-toto jsou stránky o dobré mňamce a nápadech o vaření
Jenny, jalovčinky jsou vlastně jalovec, ale mladej, sbíranej dřív. Samozřejmně může být jalovec
jídlo vypadá perfekto...