Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 876 kJ / 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,19 g |
Tuky | 2,02 g |
Vláknina | 18,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 38,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPoo
Moje poznámka
Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPoo
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 19 minutami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 23 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 28 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 39 minutami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 3 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 3 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 4 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 5 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
telecí jazyk,
aspikový dort recept,
http prirucka. ujc.cas.cz,
http prirucka. ujc.cas.cz,
recepty se zampionama,
vepřový jazyk recept,
rozdíl mezi jalovcem a jalovčinkami,
hovězí jazyk recept,
kolik stojí hovězí jazyk,
recepty se zázvorem,
hovezí jazyk na na cibulce,
top recepty vepřový jazyk,
hovězí jazyk recepty,
pravidla pravopisu-osmažená cibulka,
omačka ze zampionama,
prirucka.ujc.cas.cz,
hovězí jazyk na cibulce,
jalovcinka koupit,
miluju jazyky,
hovězí jazyk na zázvoru
Suroviny:
jazyk hovězí,
cibule,
česnek,
žampióny,
zázvor,
vývar,
solamyl,
masox,
česnek mědvědí,
pažitka,
olej olivový,
sůl,
pepř celý,
jalovec,
cibule,
bobkový list
Komentáře (21)
Vzkaz pro neregistrované-toto jsou stránky o dobré mňamce a nápadech o vaření
Jenny, jalovčinky jsou vlastně jalovec, ale mladej, sbíranej dřív. Samozřejmně může být jalovec
jídlo vypadá perfekto...