Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 642 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,55 g |
Tuky | 67,20 g |
Vláknina | 0,08 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 5,03 g |
Sůl | 12,20 g |
Sacharidy | 3,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
VALAŠSKÉ ZÁVITKY
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Pv
Moje poznámka
VALAŠSKÉ ZÁVITKY
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Pv
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 4 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 22 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno 7. 7. 2025 12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 1 minutou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 1 hodinou
Polévka s kapáním
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí sekaná
MarLen88 před 1 hodinou
Bublanina
kamila.silhanova před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
janatka před 2 hodinami
Česnekový dresink
Nadja před 2 hodinami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 2 hodinami
Tématické fráze:
valassky zavitek,
valasske predkrmy,
závitky z kyselého zelí,
recept záhorácké závitky,
závin z kyselého zelí,
valassky veprovy zavitek,
vánoční recepty z valašska,
vepřové závitky a kyselé zelí,
studene předkrmy valašsko,
vepřový valašský závitek,
valašská kuchyně recepty,
záhorácký závitek,
valašský závitek recept,
záhorácké závitky,
jak zahustit kysele zeli,
valašske zeli,
valašské maso,
maso na panvici,
valašská krkovice,
vepřové závitky v kyselém zelí
Suroviny:
maso,
zelí kysané,
slanina,
špek,
hořčice,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
kmín celý
Komentáře (6)
vynikající