Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 497 kJ / 2 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,71 g |
Tuky | 97,87 g |
Vláknina | 20,58 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 906 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 62,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové s cibulí, česnekem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4J
Moje poznámka
Dušené vepřové s cibulí, česnekem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4J
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 20 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 20 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 15 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 40 minutami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 1 hodinou
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 2 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 2 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 2 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 4 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 4 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 5 hodinami
Tématické fráze:
dusene veprove,
vepřové maso na hořčici,
vepřové maso na cibuli,
hovězí plátky dušené s hořčicí,
dušené vepřové maso,
vepřové maso s hořčicí,
vepřové dušené,
veprove na cesneku,
vepřové plátky na hořčici,
veprove maso dusene,
vepřová krkovice dušená,
vepřová kýta na hořčici,
veprove maso na cibulce,
dušená vepřová kýta,
dušené vepřové plátky na cibulce,
maso na horcici,
vepřové maso s cibulí,
vepřové maso v hořčici,
vepřove platky s hořčicí,
vepřová kýta recepty pro začátečníky
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
česnek,
olej,
kmín celý,
sůl,
pepř,
hořčice,
mouka hladká
Komentáře (16)